• MAATWERK IN KENNISOVERDRACHT MAAKT KWALITEIT VAN KENNIS BEHOUD..

Over MMK opleidingen B.V.

Arnold Erhardt MMK staat voor Maatwerk Maakt Kwaliteit

Als directeur/eigenaar en trainer sta ik – Arnold Erhardt – achter deze slogan.

Na een ervaring van 20 jaar als verzekerings-, financieel-, hypotheek- en pensioenadviseur vond ik de tijd daar om mij toe te leggen op het geven van trainingen en opleidingen in deze branches. De opgedane theoretische kennis (diploma’s) alsmede de toepassing in de praktijk (diverse buitendienstfuncties) voor vele jaren maken mij tot een ervaringsdeskundige die de taal van de cursisten spreekt.

Ik begrijp hoe men denkt, voelt en handelt. Dat maakt de communicatie in de trainingen gemakkelijk want we spreken dezelfde taal!

Na deze belangrijke stap genomen te hebben werd ervaring opgedaan - zowel in loondienst als freelance – bij organisaties als Nationale Nederlanden, SAC, NIBE-SVV, Financieel College en Lindenhaeghe.

In 2000 is de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet door MMK Opleidingen BV te starten. Via (veel) opgebouwde contacten kon het trainersvak in fulltime verband worden ingevuld en uitgeoefend.

Zaken als IB 2001 – diverse PE verplichtingen  - diploma eisen etc. hebben er toe bijgedragen dat tot op heden MMK Opleidingen BV een goed draaiende organisatie is met een fors aantal “vaste” klanten!

Ingeschreven in de KvK Utrecht en in het CRKBO register ( Europese accreditatie als opleider, waardoor ook de BTW-vrije onderwijsinstelling is gewaarborgd ).

MMK opleidingen is CRKBO geregistreerd

  • Wft PE verplichting

    Als u middels Wft PE tot 01-04-2019 de werking van uw bestaande diploma’s in stand heeft gehouden of tot 01-04-2019 een n...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.