• MAATWERK IN KENNISOVERDRACHT MAAKT KWALITEIT VAN KENNIS BEHOUD..

Wft PE verplichting

Als u middels Wft PE tot 01-04-2019 de werking van uw bestaande diploma’s in stand heeft gehouden of tot 01-04-2019 een nieuw Wft diploma heeft behaald, dan geldt vanaf 01-04-2019 de nieuwe Wft PE verplichting!

Iedere adviseur met klantcontact advies dient de werking van de bestaande diploma’s geldig te houden door per beroepskwalificatie een toets af te leggen in daarvoor geaccrediteerde toets-centra (examen-instituten).

De huidige Wft PE periode loopt van 01-04-2019 tot 01-04-2022, Binnen deze vaste periode dient dus de relevante toets per beroepskwalificatie te worden afgerond met goed gevolg.

LET OP: het maakt dus niet uit wanneer u uw vorige Wft PE examen heeft gedaan of nieuwe Wft PE diploma heeft behaald in de vorige periode tot 01-04-2019.

Voor veel adviseurs zal gelden dat ze een aantal examens/toetsen moeten doen omdat ze op meerdere beroepskwalificatie gebieden actief zijn.

MMK Opleidingen BV biedt aan:

 • E-learning trajecten
 • Examentraining
 • Examen

Voor de hiervoor genoemde elementen geldt dat deze ook in combinatie georganiseerd kunnen worden ( dus bijvoorbeeld een examentraining met aansluitend examen ).

Voor mogelijkheden, prijsopgave etc. verzoek ik u het contact formulier in te vullen en uw wensen kenbaar te maken. Ik zal dan op maat hierover met u in contact treden. Voor ALLE beroepskwalificaties (zie apart blok over Wft PE op mijn website) kunt u bij mij terecht!

Locaties:

 • E-learning neemt u via MMK Opleidingen BV af om in uw eigen leeromgeving de kennis te vergaren c.q. op te frissen;
 • Examentraining kan zowel  bij MMK Opleidingen op kantoor te Maarssen, bij u op kantoor of op een locatie bij u in de buurt;
 • Examen dient plaats te vinden op een geaccrediteerde locatie. In overleg kan MMK Opleidingen BV deze voor u reserveren ( groepsverband ) en zelfs het aanvragen van een locatie als geaccrediteerde examenplaats behoort tot de mogelijkheden! Ook nu verzoek ik u uw wensen middels het contactformulier kenbaar te maken.

Graag tot uw dienst en samen werken we naar een hoog slagingspercentage toe!

 • Wft PE verplichting

  Als u middels Wft PE tot 01-04-2019 de werking van uw bestaande diploma’s in stand heeft gehouden of tot 01-04-2019 een n...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.