• MAATWERK IN KENNISOVERDRACHT MAAKT KWALITEIT VAN KENNIS BEHOUD..

Informatie omtrent PE SEH 2019

Het PE SEH jaar loopt van 01-01-2019 tot 31-12-2019.

Ook dit jaar dient u weer 12 PE punten om aan uw verplichtingen te voldoen.

6 Punten dienen tenminste “A” punten te zijn ( met klassikaal interactief onderwijs ) en de andere 6 punten mogen ook “A” punten zijn maar dat mogen ook 6 “B” punten zijn. Bij de “B” punten is het niet verplicht om fysiek aanwezig te zijn. Ook kan een programma gekozen worden dat door de SEH op andere wijze is geaccrediteerd met “A” of “B” punten.

MMK Opleidingen BV biedt ook dit jaar weer 12 “A” punten aan ( 2 dagen ).

De betreffende programma’s door de SEH opgegeven zijn:

Nieuw

 • Duurzaamheid ( 6 punten );
 • ZZP’er en zijn woningfinanciering ( 6 punten );

Voortzetting bestaande programma’s

 • Nieuwe huwelijksvermogensrecht en relatievermogensrecht ( 12 punten );
 • Actualiteiten KEW en Eigenwoningschuld ( 6 of 12 punten );

Welke programma’s gekozen gaan worden door MMK Opleidingen BV is op dit moment nog niet definitief. Wel kunt u alvast in uw agenda zetten dan één van bovenstaande programma’s (of combi) aangeboden gaan worden.

Tijdig – maar niet vóór mei 2019 – zal ik u informeren omtrent gekozen programma, locaties en maanden waarin de trainingen worden verzorgd.

Ik dacht er goed aan te doen u reeds in een vroeg stadium te informeren, zodat u weet dat u mijn volle aandacht hebt met betrekking tot opleidingen!

 • Informatie omtrent PE SEH 2019

  Het PE SEH jaar loopt van 01-01-2019 tot 31-12-2019. Ook dit jaar dient u weer 12 PE punten om aan uw verplichtingen te vold...

  Lees meer
 • Wft PE verplichting

  Als u middels PE Plus tot en met 31-12-2016 uw oude diploma’s heeft omgewisseld voor de nieuwe of tot 2016 een nieuw Wft ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.